27.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Ι.Ο. Μεσογείων τιμάει απόψε τους κορυφαίους του 2014

Στην 8 μ.μ. η γιορτή και η κοπή της πίτας

- Advertisement -

Ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων κόβει απόψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα βραβεύσει τους κορυφαίους αθλητές της περασμένης χρονιάς, αλλά και όσους έχουν σταθεί στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Μ., ένα χιλιόμετρο πριν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

iomesogeion_o_dt_01_2015_01_10_f1

Οι ιππείς και οι αμαζόνες του Ι.Ο.Μ. που διακρίθηκαν το 2014 –σε όλα τα είδη της ιππασίας- και θα βραβευθούν απόψε είναι:
• στην υπερπήδηση εμποδίων οι Άννα Δανάλη, Ευθύμιος Κρεμιώτης, Ευγενία Καπετάνιου, Αικατερίνη Παγκάλα, Ευγενία Αναστασοπούλου, η Zakline Cherry-Downes
• στην ιππική δεξιοτεχνία η Βίκυ Γκερέις
• στην ιππική αντοχή η Αντιγόνη Νταλιάνη και η Αριάννα Βενιζέλου
• στην αμαξοδήγηση ο Σταύρος Δασκαλόσογλου και η Βιργινία Ζαβερδινού και
• η Νιόβη Δριμούση με την Ελευθερία Μήτσιου που το καλοκαίρι θα πάνε στο Λος Άντζελες για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Εκτός από τους ιππείς και τις αμαζόνες θα τιμηθούν για την προσφορά του και όλοι όσοι στηρίζουν τον Ι.Ο.Μ. όλα αυτά τα χρόνια κι αυτοί είναι: ο Νικόλαος Παράσχης, πρόεδρος της Ε.Ι.Ο., η κατασκευαστική «Ελιά» του Ιωάννη Μυτιληναίου, ο Άρης Τασούλης, εκδότης του περιοδικού ιππασία, ο Στέφανος Πατέρας, ο Ιωάννης Δανάλης, ο Ελευθέριος Βαρουξής, ο Σίμος Χαραλαμπίδης, ο χειρούργος Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης για το ανθρωπιστικό του έργο και την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Εμείς» που χειρουργεί και στηρίζει άπορες γυναίκες.

Το παρών αναμένεται να δώσουν πολλοί φίλοι της ιππασίας, τα μέλη του Ι.Ο. Μεσογείων, αλλά και πολλοί αθλητές δημιουργώντας μία πολύ ωραία βραδιά η οποία θα ολοκληρωθεί με το πάρτι του Ομίλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ