19 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κατσανός προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της Καλαμπάκας

Μια πρώτη συνάντηση εν όψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε χθες η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καλαμπάκας στο κλειστό Βλαχάβειο Γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

- Advertisement -

Στη συνάντηση υπήρξαν και ανακοινώσεις που αφορούσαν στο πρόσωπο του προπονητή που θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ. Πρόκειται για παλιό γνώριμο της καλαμπακιώτικης ομάδας, τον Κώστα Κατσανό που υπήρξε και παίκτης του ΑΟΚ.
Ο Καλαμπακιώτης πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ, έχει αγωνισθεί πέραν του ΑΟΚ και στις ομάδες του Δαναού, των Ικάρων, του Έσπερου, του Κοροιβού Αμαλιάδος, του Α.Σ. Τρίκαλα, αλλά και σε άλλες και πάντα διακρινόταν για την σθεναρή αγωνιστική συμπεριφορά και τον άριστο χαρακτήρα του.
Στη θέση του προπονητή θα βρεθεί για πρώτη φορά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Στις υπόλοιπες ανακοινώσεις της Διοίκησης αναφέρθηκε ότι επιστρέφουν για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας οι Ηρακλής Αθανασούλας και Αποστόλης Πρεβέντης, ενώ αναμένεται και η προσθήκη άλλων τριών ονομάτων από τα Τρίκαλα.
Επίσης σύντομα τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να συμμετάσχουν στην ετήσια γενική συνέλευση που θα προγραμματισθεί τις προσεχείς ημέρες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ