26.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο «καυτός» ποδοσφαιρικός Ιούνιος για τα Τρίκαλα

Τον Ιούνιο η αγωνιστική δράση σταματά, αλλά είναι η στιγμή για να παίξουν μπάλα οι… παράγοντες! Αυτό θα γίνει και φέτος, αφού όσα θα αποφασιστούν μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των ομάδων θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο για το μέλλον.
Στο τρικαλινό ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο ομάδες στην Γ’ Εθνική, ο ΑΟΤ63 που έμεινε από πέρυσι και το Φλαμούλι που πήρε το εισιτήριο της ανόδου. Ενώ σημαντική εξέλιξη είναι η άνοδος του ΑΟ Τρίκαλα στην Α’ Ερασιτεχνική και η ανάγκη για την ανοδική του πορεία.
Πάνω σ’ όλα αυτά θα κινηθούν οι διοικήσεις και είναι μάλλον σαφές ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει η δυνατότητα για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα για το μέλλον.
Αλλά ας δούμε τι ακριβώς γίνεται με τις τρεις ομάδες.
ΑΟΤ1963: Είναι η ομάδα όπου η αδιαφορία που δείχνει ο φίλαθλος κόσμος συνεχίζεται με… αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα επειδή αυτό αναμένεται τη νέα σεζόν να χτυπήσει κόκκινο ήδη κυκλοφόρησαν φήμες ότι η ομάδα θα δώσει το ΑΦΜ στο Αμπελώνα ώστε να Αμπελωνιακός να μην πέσει από την Γ’ Εθνική!!!
Βέβαια αυτό είναι ένα σενάριο όπου η λογική λέει ότι δεν θα προχωρήσει. Από εκεί και πέρα πάει στα… κουράγια του Χρήστου Ζαχόπουλου, ο οποίος έχει ξοδέψει πολλά χρήματα, αλλά το αποτέλεσμα είναι μείον. Τι μπορεί να γίνει; Όλα είναι ανοιχτά στην ομάδα αυτή, αφού μάλλον αυτή τη στιγμή οι παράγοντες είναι στη φάση όπου πολλά σενάρια περνάνε από το μυαλό τους.
ΦΛΑΜΟΥΛΙ: Το Φλαμούλι έγραψε ιστορία με την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αλλά από τη πρώτη στιγμή τόνισαν ότι αν θέλει ο ΑΟ Τρίκαλα να παίξει στη θέση τους παραχωρεί την κατηγορία. Βέβαια και εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αφού θα πρέπει να αποφασιστεί από την γενική συνέλευση του ΑΟΤ αν θέλουν να κερδίσουν με τον τρόπο αυτό μια κατηγορία.
Έτσι το πιο πιθανό σενάριο και εδώ είναι να υπάρξει μια προσπάθεια στήριξης στο οικονομικό τομέα, ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει μπροστά του την γενική συνέλευση, όπου αυτή θα πρέπει να δώσει την ώθηση για τον στόχο της ανόδου προς την Γ’ Εθνική. Είναι σαφές ότι πολλά θα κριθούν από την διάθεση του χρηματοδότη Χάρη Κουτσούρη, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που μπορεί να δώσει ώθηση προς τα ψηλά. Όσο για τα υπόλοιπα σενάρια με «επενδυτές» είναι ένα έργο που παίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στα Τρίκαλα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να μπει ένα… ευρώ, τότε οι επενδυτές γίνονται καπνός!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ