16.5 C
Trikala
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

“Ο κόσμος της Ελπίδας είναι εδώ…” -22η οικολογική γιορτή Τρικάλων (ΒΙΝΤΕΟ-62 ΦΩΤΟ)

Με το σύνθημα: “Ο κόσμος της Ελπίδας είναι εδώ…” η 22η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας (Οικογιορτή), που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο πάρκο Αϊ Γιώργη Τρικάλων (Ριζαριό), το τριήμερο 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015, άφησε μια γλυκιά γεύση σε όλους, συμμετέχοντες και επισκέπτες.

- Advertisement -

Με τα καλύτερα λόγια έχουν εκφραστεί οι συμμετέχοντες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες που είδαν κάτι το διαφορετικό στο χώρο της Οικολογικής Γεωργίας και της Χειροτεχνίας. Μοναδικά εκθέματα, διάφορα αγνά προϊόντα-τρόφιμα της Ελληνικής γης, αλλά και πολυμορφικά, μοναδικά χειροτεχνήματα, κοσμούσαν τον χώρο της γιορτής.

Όλοι σχεδόν οι επισκέπτες έφυγαν από το χώρο των εκδηλώσεων με χέρια γεμάτα από προϊόντα, αλλά και πιο σοφοί… με διαφορετική αντίληψη. Ομιλίες, εργαστήρια, παιδότοποι, συναυλίες κ.α. συνέθεταν το σκηνικό μιας ολοκληρωμένης και απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης και η επιθυμία όλων, ήταν αυτή η γιορτή να επαναληφθεί και πάλι στα Τρίκαλα για πολλούς και διαφόρους λόγους που οι διοργανωτές και επισκέπτες έχουν γνώση.

Βεβαίως για την αυτοσυντήρηση, στο χώρο των εκδηλώσεων, καθημερινά μαγειρευόταν φαγητά από εθελοντές και προσφορές από τους ίδιους τους εκθέτες-παραγωγούς.

Και του χρόνου…

Δείτε ένα βίντεο ρεπορτάζ του trikalaola.gr όπου στην κάμερα μιλούν και διάφοροι εκθέτες και 62 φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ