22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας σήκωσε την κούπα στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών που διοργάνωσε ο ΑΟΚ

Το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Καλαμπάκας και της γύρω περιοχής τράβηξε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών που διοργανώθηκε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Α.Ο. Καλαμπάκας.

- Advertisement -

Οι παίκτες των Ολυμπιακού Καρδίτσας, Μάγων Τρικάλων, Απόλλων Καρδίτσας και φυσικά του Α.Ο.Κ. βρέθηκαν σήμερα και χθες στο κλειστό «Βλαχάβειο» Δημοτικό Γυμναστήριο της Καλαμπάκας σε μια διοργάνωση που μόνο θετικά λειτούργησε για τις ομάδες που συμμετείχαν και από την οποία δεν έλειπαν το πάθος και η αγωνιστικότητα, καθώς και ο ζήλος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Μεγάλος νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που κέρδισε με 66-62 του Μάγους Τρικάλων. Οι δύο ομάδες είχαν περάσει στο μεγάλο τελικό μετά τις νίκες που πέτυχαν στα χθεσινά παιχνίδια επί του ΑΟΚ και του Απόλλωνα Καρδίτσας αντίστοιχα.

Την τρίτη θέση με άνετη νίκη επί του Απόλλωνα Καρδίτσας και τελικό σκορ 72-54 κατέκτησε η διοργανώτρια καλαμπακιώτικη ομάδα.

Η αθλητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και του κυπέλλου του τουρνουά στους νικητές.

μπα 1 μπα 2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ