12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Παπαστεργίου μίλησε στην “Καθημερινή” για τα…. καθημερινά!

Ο νέος δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε στην “Καθημερινή” για το πως αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που είναι μπροστά του από την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του.
Εκτός από τους στόχους και φιλοδοξίες του, δεν δίστασε να αφήσει ανοιχτό παράθυρο και για το “καυτό” θέμα με τα αποτερωτήρια, που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση. Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος δήμαρχος Τρικκαίων:
«Ολα είναι αναστρέψιμα, αρκεί να έχεις ιδέες και όρεξη για δουλειά», λέει στην «Κ» ο νέος δήμαρχος Τρικαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. «Οι δήμοι είναι αναποτελεσματικοί όταν χρειάζεται να εισπράξουν όσα τους οφείλονται, όπως πρόστιμα, κλήσεις κ.λπ. Νομίζω λοιπόν ότι οργανώνοντας μια καλή υπηρεσία εσόδων μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδά μας». Ο κ. Παπαστεργίου δηλώνει ότι δεν είναι αδιάφορος στη δυνατότητα που δίδεται στους δήμους να φτιάξουν αποτεφρωτήρια, ενώ θεωρεί ότι ο δήμος μπορεί να αυξήσει τους πόρους του αξιοποιώντας καλύτερα την περιουσία του. Οσο για τον ΕΝΦΙΑ που θα χρειαστεί να πληρώσουν οι δήμοι, ανταπαντά: «Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να δοθούν και τα έσοδα στους δήμους».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ