17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Χλωρός στη Νέα Ιωνία

Τη μεταγραφική ενέργεια του καλοκαιριού ολοκλήρωσε πριν από λίγο η διοίκηση της Νέας Ιωνίας, εκτοξεύοντας στα ύψη τις προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου της!

- Advertisement -

Οι ιθύνοντες του “κυανοκίτρινου” συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον τρικαλινό Γιάννη Χλωρό, του οποίου η καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο προκαλεί δέος! Ο 36χρονος επιθετικός έχει να επιδείξει περίπου 400 συμμετοχές (!) σε επίπεδο Α’ και Β’ Εθνικής, μετρώντας παράλληλα 61 γκολ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Αθηναϊκό, ουσιαστικά συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα των Τρικάλων, όμως τις σημαντικότερες επιτυχίες του τις σημείωσε ως ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω κατά την εξαετία 2000-2006.
Από εκεί και πέρα, έχει παίξει σε Λάρισα, Ηρακλή, Θρασύβουλο, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Πανθρακικό και Καβάλα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη football league με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχοντας 25 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Πλέον, ο Γιάννης Χλωρός τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Τσαμόπουλου, ο οποίος έχει επιπλέον μία εξαίρετη λύση για τη γραμμή κρούσης!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ