22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο 5χρονος που απήγαγαν στη Βρετανία και ψάχνουν στην Κύπρο (pic)

Υπόθεση απαγωγής 5χρονου αγοριού στη Βρετανία, τα πλοκάμια της οποίας φτάνουν μέχρι την Κύπρο – Βρετανίδα μητέρα φέρεται να έπιασε κρυφά το γιο της και να ήρθε στην Κύπρο, με το νυν σύζυγο της και το δεύτερο της παιδί χωρίς να ενημερώσει το βιολογικό πατέρα του 5χρονου – Πληροφορίες τους θέλουν να βρίσκονται στην κατεχόμενη Λάπηθο

- Advertisement -

xro

Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός μικρού αγοριού, που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στο επίκεντρο μίας δικαστικής διαμάχης μεταξύ των γονιών του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής Telegraph, η μητέρα του, το έφερε στην Κύπρο για διακοπές πριν από περίπου 20 μήνες, μαζί με τον δεύτερο της γιο και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Ο Charlie Clift 5 ετών και ο Kaiton Warnes 2 ετών, εικάζεται ότι έφτασαν στην Κύπρο μαζί με την 23χρονη μητέρα τους Amelia Warnes και τον 26χρονο νυν σύζυγο της Jason, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, τον Ιανουάριο του 2014, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που επέτρεπαν στο βιολογικό πατέρα του Charlie να βλέπει το γιο του κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

5xro 5xr

Ο πατέρας του Kaiton είναι ο κύριος Warnes. Ο πατέρας του Charlie, Dominic Burt ένας ξυλουργός από το Ανατολικό Σάσσεξ, έχει να δει το γιο του από τότε. «Προσπαθώ να μείνω αισιόδοξος. Μου έχουν κλέψει την ευκαιρία από ένα κοινό μέλλον με το γιο μου», αναφέρει στη Daily Telegraph. «Ακόμα και να τον φέρει πίσω, έχω ήδη χάσει δύο χρόνια από την παιδική ηλικία του γιου μου», δηλώνει.

Ο Gavyn Arthur, ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, έδωσε άδεια στους δικηγόρους να αποκαλύψουν την ταυτότητα του αγοριού και να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει τις προσπάθειες για εντοπισμό τους.

Στη Λάπηθο;

Πληροφορίες τους θέλουν να βρίσκονται στην κατεχόμενη Λάπηθο. Πιστεύεται ότι ο κύριος Warnes εργάζεται εκεί ως κηπουρός, ενώ φαίνεται ότι εργάστηκε για κάποιο διάστημα και σε ξενοδοχείο των κατεχομένων.

πηγη:http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ