16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πάρτι με ναρκωτικά και ρωμαϊκά όργια οργάνωσαν γνωστοί επιχειρηματίες στο Ηράκλειο

Πάρτι με ναρκωτικά και ρωμαϊκά όργια, με τη συμμετοχή, μάλιστα, μελών της «υψηλής» κοινωνίας του Ηρακλείου, θα διοργανωνόταν τις επόμενες ημέρες σε δημοφιλές μπαρ της πόλης.

- Advertisement -

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορηθεί για την επικείμενη διάθεση των ναρκωτικών και είχαν στοχοποιήσει τους διοργανωτές, οι οποίοι ήταν δύο Έλληνες, ηλικίας 41 και 31 χρόνων.

Στο σπίτι του 41χρονου επιχειρηματία, διοργανωτή του πάρτι, συνελήφθη και ζευγάρι που είχε έρθει από τα Χανιά για το πάρτι, στο οποίο είχαν κλειστεί μέσω διαδικτύου δωμάτια σε ξενοδοχείο της πόλης για όργια με ανταλλαγές συντρόφων.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ήδη αρχίσει «προετοιμασία» κάνοντας εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, σε σημείο που η γυναίκα να μην έχει επαφή με το περιβάλλον! Πρόκειται για στέλεχος πασίγνωστου κοινωνικού φορέα που ασχολείται με το παιδί και η σύλληψή της έχει προκαλέσει σάλο.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του 41χρονου και του 31χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 486,1 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, άλλες δύο με ποσότητα κεταμίνης, 126 γραμμάρια μιας λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης που χρησιμοποιείται για τη νόθευση ναρκωτικών και εστάλη για χημική ανάλυση, επτά τσιγαριλίκια, τρεις τρίφτες κάνναβης, αλλά και δύο ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις που ανέφεραν ονόματα και ποσότητες ναρκωτικών, οι οποίες εξετάζονται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 41, 31 ετών και ακόμη δύο 41χρονοι (άνδρας και γυναίκα), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 41χρονο κατά τον χρόνο που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και κατασχέθηκε ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια του 41χρονου και του 31χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-11 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβη
-2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης
-αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών
-7 αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό
-2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων
-3 τρίφτες κάνναβης
-κυνηγετικό όπλο και
-το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε από την διενεργηθείσα προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 41χρονος και ο 31χρονος ήταν διοργανωτές εκδήλωσης και οι ναρκωτικές ουσίες θα διοχετεύονταν στους προσκεκλημένους.

Επιπλέον, κατά τον χρόνο της έρευνας στο σπίτι του 41χρονου πιάστηκαν οι 41χρονοι (άνδρας και γυναίκα) κατά τον χρόνο που έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η γυναίκα στη θέα των αστυνομικών πέταξε αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

πηγη:http://www.zougla.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ