20.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πάτρα: Με κατάσχεση κινδυνεύει ο καινούργιος αξονικός τομογράφος στο ΠΠΝΠ

Με τον κίνδυνο να κατασχεθεί ή να “μπλοκαρεστεί”ο καινούργιος αξονικός τομογράφος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο ζουν καθημερινά η Διοίκηση και οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος.

- Advertisement -

Οπως δήλωσε στο patrastimes.gr ο διοικητής του νοσοκομείο Χαρ. Μπονάνος, ο καινούργιος αξονικός τομογράφος δεν αγοράστηκε με κονδύλια του νοσοκομείου, αλλά μέσω ΕΣΠΑ, και το ποσό δεν έχει ακόμα πληρωθεί στην εταιρεία. Αποτέλεσμα αυτού είναι η εταιρεία να επικοινωνθεί καθημερινά με την διοίκηση του νοσοκομείου απαιτώντας τα χρήματά της. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η εταιρεία έκανε γνωστό ότι ετοιμάζεται να προσφύγει νομικά διεκδικώντας τα χρήματά της.

Από τη προσφυγή της εταιρείας στη δικαιοσύνη υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος ο αξονικός τομογράφος να κατασχεθεί ή να “μπλοκαριστεί”η χρήση του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ασκθενείς, καθώς αξίζει να σημειωθεί, ότι από αυτόν γίνονται καθημερινά εξετάσεις σε 30 έως 40 άτομα.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Μπονάνος, χτυπώντας παράλληλα καμπανάκι κινδύνου, ενώ συζητείται και ανακοινώνονται έργα από το επόμενο ΕΣΠΑ, δεν έχουν ακόμα πληρωθεί τα κονδύλια για τα έργα που είχαν ενταχθεί στο προηγούμενο πρόγραμμα.

πηγή:newsnowgr.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ