17.1 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Πέρασε στους “8” η Κολομβία

Η Κολομβία είναι στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την άνετη νίκη της 2-0 επί της Ουρουγουάης, στην οποία έφτασε χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Χάμες Ροντρίγκεζ που εξελίσσεται σε… σταρ των «καφετέρος».

- Advertisement -

Ο ποδοσφαιριστής που ψηφίστηκε καλύτερος της πρώτης φάσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, συνέχισε το… βιολί του και στη φάση των 16. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ έκανε… πράγματα και θαύματα κόντρα στην Ουρουγουάη, οδήγησε την Κολομβία σε νίκη (2-0) και πρόκριση στα προημιτελικά, δείχνοντας τα… δόντια του στην «τσελέστε» που φάνηκε «λίγη» για έναν τέτοιο αγώνα και είχε εμφανή προβλήματα από την απουσία του Λουίς Σουάρεζ, μετά την τιμωρία του για το δάγκωμα στον Κιελίνι.

Η Κολομβία από την πλευρά της, απέδειξε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το «3/3» στη φάση των ομίλων. Η ομάδα του Πέκερμαν παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο, δουλεμένες ενέργειες και «σφιχτή» άμυνα με την ηγετική παρουσία του Γιέπες, ενώ από τη μέση και μπροστά οι εμπνεύσεις των Χάμες Ροντρίγκεζ και Κουαδράδο ήταν αρκετές για να «καθαρίσουν» το ματς για τη Φάση των 16 και να δώσουν συνέχεια στην παρουσία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι χιλιάδες οπαδοί της Κολομβίας να… παραληρούν στις εξέδρες και να ζητάνε ακόμα και την κατάκτηση του Μουντιάλ στη Βραζιλία!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ