16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Παναγόπουλος: Μπορούσαμε τη νίκη

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο υπήρχε μόνο ο ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο

- Advertisement -

Μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας ο ΑΟ Τρίκαλα στο εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή, σύμφωνα με όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την φιλοξενία. Αυτή η ιστορική ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της και είναι δεδομένο ότι πρέπει να στηριχθεί από την πόλη. Είναι μια νέα προσπάθεια» επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικό των Θεσσαλών.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι υπάρχει πίεση. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην Παναχαϊκή. Ήμασταν νευρικοί δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, χάσαμε όλες τις δεύτερες μπάλες. Δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά, είχαμε μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κάπως έτσι κύλησε το ημίχρονο με την Παναχαϊκή να θέλει περισσότερο από εμάς τη νίκη. Στο 2ο ημίχρονο θεωρώ ότι υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Θέλω να επισημάνω τις 4 τελικές προσπάθειες. Είχαμε ένα εκρηκτικό 15λεπτο αν όχι 20λεπτο, 45′ με 65′ αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζετε αν δεν τελειώσεις μια φάση μπορεί να το πληρώσεις στο τέλος».

Κλείνοντας, τόνισε: «Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν ήταν οφσάιντ. Νομίζω μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα αλλά από την άλλη φεύγουμε από μια δύσκολη έδρα και ένα άξιο αντίπαλο. Συνεχίζουμε με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και ετοιμαζόμαστε αύριο κιόλας για το ματς με την Κέρκυρα. Κάθε απώλεια ποδοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι αυτονόητο για μένα οι ομάδες να στηρίζονται από την πόλη τους. Θα χαρώ να έχουμε κόσμο την Παρασκευή».

footballleaguenews.g

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ