21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπανδρέου: Πραγματοποιήσαμε έναν άθλο

“Η απόφαση των Ελλήνων πρέπει να γίνει σεβαστή και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό” δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με ξεκάθαρο προγραμματικό πλαίσιο και ευρύτερες συνεργασίες, όπως δήλωσε.

- Advertisement -

“Κανένα κόμμα, ακόμη και αυτοδύναμο, δεν μπορεί να σταθεί στις σημερινές συνθήκες μονό του. Το έργο μας χρειάζεται πολλές πλάτες. Πρέπει να συνεργαστούμε για να μην μπούμε σε δίνη περιπετειών με το δικό μας ελληνικό σχέδιο, με βαθιές προοδευτικές αλλαγές” σημείωσε.

Να δημιουργήσουμε ουσιαστική και λειτουργική Δημοκρατία, απέναντι σε όσους αμφισβητούν τη βούληση για να αλλάξουμε τη χώρα” πρόσθεσε.

“Η διαπραγμάτευση για το χρέος πρέπει να έχει την υπογραφή του λαού” σημείωσε και κάλεσε να γίνει άμεσα δημοψήφισμα. “Έτσι μόνο θα στρατευθούν όλες οι δυνάμεις του τόπου σε έναν κοινό σκοπό” πρόσθεσε.

Για τις επιδόσεις του Κινήματος, ανέφερε πως “εμείς πραγματοποιήσαμε άθλο”. Δήλωσε αισιόδοξος πως το κόμμα του θα μπει στη Βουλή και κατέληξε “συνεχίζουμε πιο αποφασισμένοι”.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ