20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παραστάσεις Καραγκιόζη σε Aγία Κυριακή Βαρούσι Τρικάλων

Το Δημοτικό Θέατρο Σκιών του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα συνεχίζει το πρόγραμμα των υπαίθριων καλοκαιρινών παραστάσεων. Θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη την Τρίτη 26 Αυγούστου, 9.00 μ.μ. στην Αγία Κυριακή σε συνεργασία με τη δημοτική κοινότητα Αγίας Κυριακής και την Τετάρτη 27 Αυγούστου, 9.00 μ.μ. στο Βαρούσι –παλιά πόλη Τρικάλων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ.
είσοδος ελεύθερη για το κοινό

- Advertisement -

Ο Καραγκιόζης μένει στην άθλια, όλο τρύπες καλύβα του, πάντοτε πεινασμένος για φαΐ, μα πιο πολύ για καλαμπούρι, φάρσες, περιπέτειες και όνειρα. Πονηρός αλλά τίμιος, πάντα γενναίος πατριώτης στα ηρωικά έργα.
Ο Χατζηαβάτης είναι το άλλο μισό του κωμικού μας ήρωα. Μικροκατεργάρης, χρησιμεύει σαν μεσίτης στον κόσμο των πλουσίων και των δυνατών, αλλάζει όμως και γίνεται και αυτός καλός πατριώτης.
Ο Μπαρμπαγιώργος είναι χοντροκομμένος αλλά λεβέντης τσέλιγκας, θείος του Καραγκιόζη, δέρνει όλο τον κόσμο και πρώτον τον αγαπημένο του ανιψιό.
Ο Μορφονιός κοντός και κακομούτσουνος με μεγάλη μύτη, παιδί της μαμάς του, φαντάζεται ότι όλες οι κοπέλες σκοτώνονται για χάρη του.
Ο Κολλητήρης είναι ο πιο σοβαρός γιος του Καραγκιόζη και αγαπημένος όλων των παιδιών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ