21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παρηγόρησε απερχόμενο αντιδήμαρχο ο Ταμήλος!

Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε το 11ο Αντάμωμα Αυριωτών στην πλατεία του χωριού. Στο Αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός και διοργανώνεται σε ετήσια βάση, παραβρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος και φιλοξενήθηκε στο τραπέζι των επισήμων από τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Αύρας κ. Βαγγέλη Νίκου.
Στην παρέα παρακάθισαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αύρας Χρήστος Κακούσιος και ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτριος Κόττης που παρότι μετράει οκτώ ημέρες ακόμη στην εξουσία του Δήμου Καλαμπάκας δεν έλειψε από την Αύρα. Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα τεκταινόμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση με την αλλαγή σκυτάλης των Δημοτικών Αρχών.
Ο βουλευτής Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμήλος παρηγόρησε τον απερχόμενο Δημήτρη Κόττη με χιούμορ.   “Θα δεις ότι είναι καλύτερα χωρίς το αξίωμα και χωρίς σκοτούρες”. “Δεν έχω πρόβλημα είπε , αισθάνομαι σαν τον στρατιώτη που απολύεται ! ” , ανταπάντησε ο κ. Κόττης. Ο Πρόεδρος της Αύρας κ. Κακούσιος συμφώνησε  με τον φίλο του Αντιδήμαρχο, παρότι το γεγονός ότι ο ίδιος συνεχίζεται στο πόστο του Προέδρου της κοινότητας και για τη νέα πενταετία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ