20 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πασχαλινό Παζάρι και Γιορτή υιοθεσίας από το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS»

Το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο «ARTEMIS» στην προσπάθεια του να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο 1ο Πασχαλινό μπαζάρ & γιορτή υιοθεσίας που διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων ώρες: 12.00-20.00 από τις 22 Απριλίου.

- Advertisement -

Σκοπός του μπαζάρ είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, η ανεύρεση οικογενειών και η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την κάλυψη των εξόδων των αδέσποτων ζώων που στηρίζει, καθώς τα περιστατικά που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά είναι αμέτρητα.

Το Σωματείο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εμβολιάζει, στειρώνει, περιθάλπει και φιλοξενεί αδέσποτα ζώα μέχρι να βρούνε τις παντοτινές τους οικογένειες.

Στην εκδήλωσή μας θα υπάρχουν εθελοντές και μέλη, όπου θα ενημερώνουν για τη δράση, τις ανάγκες του Σωματείου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα. Παράλληλα με το μπαζάρ, θα τρέχει και μια μικρή γιορτή υιοθεσίας και για το λόγο αυτό, θα υπάρχουν και αξιολάτρευτα, υπέροχα ζωάκια που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια!

Στο μπαζάρ θα βρείτε όμορφες χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολλή όρεξη από τους εθελοντές και φίλους του Σωματείου, καθώς και secondhand είδη σε καλή κατάσταση τα οποία θα υπάρχουν προς πώληση σε πολύ προσιτές τιμές κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Μερικά πράγματα τα οποία θα βρείτε στο μπαζάρ είναι:

– Χειροποίητες πασχαλινές Λαμπάδες.
– Διάφορα είδη & διακοσμητικά σπιτιού.
– Χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά είδη.
– Χειροποίητες κεραλοιφές.
– Αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας.
– Μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση) ρούχα, βιβλία, cd, dvd.
– Παιχνίδια.

Κάνοντας τις Πασχαλινές σας αγορές από το μπαζάρ μας, εκτός από το χαμόγελο που θα χαρίσετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας, θα χαρίσετε και ένα χαμόγελο στους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας.

Σημαντικό! Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στηρίξει το Σωματείο μας, φέρνοντας τροφές αλλά και φάρμακα (π.χ. Augmentin (σιρόπι 300mg, χάπι 500 & 1000mg), Allopurinol (300 & 100mg), Vibramycin), χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης για τα ζώα που φιλοξενεί και περιθάλπει.

Στηρίξτε το έργο μας και βοηθήστε με τον δικό σας τρόπο τις αδέσποτες φατσούλες που έχουν την ανάγκη μας!

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τον σκοπό και τις δράσεις μας.

Facebook Page: www.facebook.com/artemis.taas
Site: www.artemis-taas.org

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ