19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Περιμένει ο ΑΟΤ να μάθει με ποιον παίζει!

Στον μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Έτσι και στον ΑΟ Τρίκαλα έμαθαν ότι τελείωσε αυτή η κωμωδία της ΕΠΟ με το μη ορισμό διαιτητών ώστε να δουν πότε θα παίξουν.
Αλλά τα περίεργα δεν σταματούν εκεί. Διότι το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τις αγωνιστικές. Και εξηγούμε:
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου ο ΑΟ Τρίκαλα θα έπρεπε να βρεθεί στα Γρεβενά για τον αγώνα με τον Πυρσό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν έγινε. Αύριο Τετάρτη έχει οριστεί η 9η αγωνιστική, όπου ο ΑΟΤ θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το Μαρτίνο, ένα παιχνίδι που επίσης δεν θα γίνει.
Τέλος, στο πρόγραμμα της ΕΠΟ για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου υπάρχει το παιχνίδι Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΟ Τρίκαλα, που είναι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με άλλα λόγια αν μείνουμε στις ημερομηνίες ο ΑΟΤ την Κυριακή λογικά παίζει για την 10η αγωνιστική, με την 8η και 9η να έχουν εξαφανιστεί!
Βέβαια το πιο λογικό είναι, μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτό θα γίνει, να υπάρξει απόφαση που θα λέει ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά από την 8η αγωνιστική και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές.
Όπως και να έχει η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικότερα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κανένας δεν ξέρει που θα σταματήσει η κατηφόρα.
Συνεχίζει την δουλειά ο Διγκόζης
Μέσα στο κλίμα αυτό ο Άγγελος Διγκόζης προσπαθεί να κάνει την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε ο ΑΟΤ θα είναι έτοιμος όταν θα δοθεί το πράσινο φως για την επιστροφή στην δράση.
Προπονήσεις έγιναν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ υπήρξε και πρόβλημα με τον τραυματισμό του Σκέντου, ο οποίος μάλλον θα χάσει κάποιους αγώνες.
Από εκεί και πέρα από σήμερα ελπίζουν ότι και τυπικά θα μάθουν για το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορέσουν να προγραμματίσουν την δουλειά. Άλλωστε για τον ΑΟΤ ο στόχος της ανόδου είναι αυτός που δεν επιτρέπει να χαλαρώσουν την σκέψη τους.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ