27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βρήκαν τους δυο «μαϊμού» εφοριακούς στην Φαρκαδόνα που εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάσθηκε μία περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 43 και 44 ετών.

- Advertisement -

Ειδικότερα, προχθές (17-11-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, οι δύο ημεδαποί προσέγγισαν 82χρονη ημεδαπή στην οικία της και προσποιούμενοι ότι ο ένας από αυτούς είναι εφοριακός, φίλος συγγενικού της προσώπου, την έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ, για δήθεν πληρωμή οφειλής στην εφορία.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Η σχηματισθείσα σε βάρος των δύο ημεδαπών δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και 42 φυσίγγια

Συνελήφθη, σήμερα (18-11-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 57χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δέκα (10) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη (φιξάκια), συνολικού βάρους (9,81) γραμμαρίων,
• μία (1) χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (4,54) γραμμαρίων,
• έξι (6) ναρκωτικά δισκία,
• (42) φυσίγγια,
• τέσσερα (4) μαχαίρια,
• μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• δύο (2) τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης και
• δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Συνελήφθη αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για τα ίδια αδικήματα, με ποινή κάθειρξης 10 ετών, χρηματική ποινή (10.000) ευρώ, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 5 έτη

Συνελήφθη, σήμερα (19-11-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για τα ίδια αδικήματα, με ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών, χρηματική ποινή (10.000) ευρώ, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε (5) έτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ