23.1 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

- Advertisement -

Το Α.ΚΕ.Θ. στα πλαίσια ενημέρωσης προσκαλεί τους:
• Υποψήφιους νέους εκπαιδευτές ενηλίκων που ενδιαφέρονται να πιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους επάρκεια και να ενταχθούν στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων το οποίο απαρτίζεται από το ΥποΜητρώο των Εκπαιδευτών Ενηλίκων και το ΥποΜητρώο των Εκπαιδευτών Εκπαιδευτών Ενηλίκων
• Εκπαιδευτές που είναι ήδη ενταγμένοι στο Εισαγωγικό Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων (Μητρώο Α) του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Β (Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων)
να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να ενημερώνονται συνεχώς για την δημιουργία τμημάτων παρακολούθησης του προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων, την διαδικασία αξιολόγησης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες και διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο www.aketh.gr ή στο τηλ. 2431024697

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Το μόνο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο διενέργειας Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ στα Τρίκαλα. (ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΔΠ/36852)

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Φουρνονησίων 4
42100, Τρίκαλα
Τηλ. 24310 24697 – Fax: 24310 79768
e-mail: seminars@aketh.gr
Web site: www.aketh.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ