16.2 C
Trikala
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πρότυπου-σύγχρονου Ο.Π.Α.Π. CAFE στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-50 ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν χθες τον απόγευμα (Παρασκευή 3-6-2016) τα εγκαίνια του νέου πρότυπου και σύγχρονου πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. -CAFE στα Τρίκαλα. Η τέλεση των εγκαινίων έγινε από τον π. Απόστολο Μανώλη και παρίσταντο πλήθος πολιτών και πολλά πολιτικά πρόσωπα.

- Advertisement -

Οι ιδιοκτήτες Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χριστίνα Αλαφοστέργιου, δέχθηκαν τις ευχές από τους δεκάδες συμπολίτες οι οποίοι πολλοί ήρθαν από την Καλαμπάκα, καθώς ο κ. Αβραμόπουλος κατάγεται από την Διάβα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από το προσωπικό στον πολύ ωραίο και άνετο χώρο του Ο.Π.Α.Π. CAFE  και χαλαρά, πίνοντας το καφεδάκι τους έπαιξαν τα τυχερά παιχνίδια.

Με την πρώτη ματιά ο μοναδικός χώρος του Ο.Π.Α.Π.  CAFE που προσφέρει άνεση και εξυπηρέτηση από το πρόθυμο προσωπικό, κερδίζει τον παίχτη που θέλει να χαλαρώσει, συνδυάζοντας παιχνίδι και καφέ.

Στο τέλος υπήρξε μπουφές με γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Οι ιδιοκτήτες Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χριστίνα Αλαφοστέργιου ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων και τους τίμησαν με την παρουσία τους και εύχεται στους παίχτες των παιχνιδιών του Ο.Π.Α.Π. καλή τύχη.

Το Ο.Π.Α.Π.  CAFE βρίσκεται στην οδό Κονδύλη 84 απέναντι ακριβώς από τη Συνεταιριστική Τράπεζα.

Το trikalaola.gr εύχεται στους ιδιοκτήτες Καλές Δουλειές.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του trikalaola.gr

Για να δείτε τους χώρους του Ο.Π.Α.Π.  CAFE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ σε προηγούμενο δημοσίευμα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ