26.7 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Πλησιάζουν τα μπαράζ ανόδου

Μέσα στο καλοκαίρι είναι πιθανό να κληθούν ομάδες για να παίξουν τον στόχο της… ανόδου! Και αυτό το ενδεχόμενο πλέον δείχνει πολύ ισχυρό και το μόνο που απομένει είναι η τυπική απόφαση της ΕΠΣ Τρικάλων.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από την στιγμή που ο ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και όχι στην Α’ Ερασιτεχνική οι ομάδες έμειναν 15. Έτσι από τη στιγμή που έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας στην κατηγορία θα πρέπει για να αναπληρωθεί η θέση να γίνουν μπαράζ από την Α1 Ερασιτεχνική.
Έτσι τις επόμενες μέρες οι ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας από τον 1ο και τον 2ο όμιλο της Α1 Ερασιτεχνικής θα αναμετρηθούν και ο νικητής θα παίξει στην Α’ Ερασιτεχνική. Να θυμίσουμε ότι από τον 1ο όμιλο την 3η θέση είχαν πάρει τα Σαράγια και από τον 2ο όμιλο η Σαρακίνα. Μάλιστα τα Σαράγια βρίσκονται ήδη στο γήπεδο! Ο προπονητής Δημήτρης Γκένας ήδη από την Τρίτη έδωσε το ραντεβού με τους παίκτες του για μίνι προετοιμασία. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και από την πλευρά της Σαρακίνας, ώστε οι ομάδες να είναι σε θέση μάχης για το πιθανό μπαράζ.
Αλλά μπαράζ δεν θα γίνει μόνο για την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική, αλλά και για την παραμονή στην Α1 Ερασιτεχνική. Με τα μέχρι τώρα βαθμολογικά δεδομένα από τον 1ο όμιλο η Βασιλική και από τον 2ο οι Γόμφοι θα έπρεπε τη νέα σεζόν να παίξουν στην Β’ Ερασιτεχνική. Θα δοθεί όμως μια δεύτερη ευκαιρία, ώστε μια από τις δυο ομάδες να παραμείνει στην Α1 Ερασιτεχνική.
Και εδώ αναμένεται να γίνει μπαράζ, όπου ο νικητής θα παραμείνει στην Α1 Ερασιτεχνική.
Όλα αυτά τα ανοιχτά μέτωπα αναμένεται να κλείσουν σύντομα, αφού και από την πλευρά της ΕΠΣΤ δεν θέλουν να έχουν εκκρεμότητες που επί της ουσίας αφορά το προηγούμενο πρωτάθλημα. Άλλωστε ήδη πιέζει ο χρόνος για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ