27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ποιοι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας θα είναι κλειστοί

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας για τα αυτοκίνητα ενώ ήδη έχουν κλείσει οι δρόμοι γύρω απο την πλατεία Συντάγματος καθώς συνεχίζεται η συγκέντρωση αγροτών οι οποίοι θα μετάσχουν στον συλλαλητήριο.

- Advertisement -

Στην πλατεία Ομονοίας σε λίγη ώρα ξεκινά η διαδήλωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ. Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται σήμερα το Πανελλήνιο Παναγροτικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα, με μεγάλη μερίδα αγροτών να έχουν κατασκηνώσει στο Σύνταγμα.

Έκλεισαν, πριν από λίγα λεπτά, σχεδόν όλοι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω του πανελλαδικού συλλαλητηρίου των αγροτών.

Ειδικότερα, κλειστές είναι αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Ακαδημίας, η Πειραιώς, η Αθηνάς, η Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας.

Αύριο το βράδυ λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί σε όσους επιθυμούν να μελετήσουν και να υπογράψουν τις προτάσεις που θα στείλει τη Δευτέρα στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων της χώρας, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Υπογραμμίζεται ότι σε πολλά σημεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν στηθεί μπλόκα, ούτε και σήμερα προβλέπεται να γίνουν κινητοποιήσεις, προς διευκόλυνση όσων κατευθύνονται στην Αθήνα. Μόνο σε κομβικά σημεία, όπως τα τελωνεία, θα συνεχιστούν οι αποκλεισμοί, ενώ όλοι έχουν το «βλέμμα τους καρφωμένο στην Αθήνα», όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά.

πηγη:www.dikaiologitika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ