14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πολυκοσμία στα εγκαίνια του νέου οδοντιατρείου του Αθανάσιου Λιάκου (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 4-6-2016, επέλεξε ο νέος οδοντίατρος Αθανάσιος Αρ. Λιάκος, για να κόψει την κορδέλα του ιατρείου του. Τα εγκαίνια του οδοντιατρείου, που στεγάζεται στην Ασκληπιού, στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία πλήθους κόσμου.

- Advertisement -

Ο νέος επιστήμονας, είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει  χτίσει την προϋπηρεσία του σε γνωστό οδοντιατρείο της συμπρωτεύουσας. Συνάμα, διετέλεσε συνεργάτης του  Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424. Ο οδοντίατρος, θα ασκεί πλέον το λειτούργημα του, από το ιδιωτικό του ιατρείο, επί της οδού Ασκληπιού 14 στα Τρίκαλα, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ακολουθώντας τόσο τη δεοντολογία, όσο και τις προσωπικές του αρχές.

Ο φέρελπις νέος, δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές συγγενών και φίλων, που παραβρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους, το νέο βήμα στην επιστημονική του σταδιοδρομία. Όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων, εντυπωσιασμένοι, ανέφεραν πως πρόκειται για έναν χώρο μοντέρνο και «ζεστό», που αποπνέει οικειότητα και εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο οδοντίατρος από  την πλευρά του, επισήμανε πως είναι ένα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ακρίβειας. Στο οδοντιατρείο Λιάκος, τόνισε «χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς και στοχεύουμε στην ικανοποίηση! Δεν επιθυμούμε μονάχα να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες. Αντίθετα, επιδιώκουμε να προσφέρουμε αξία! Να ικανοποιήσουμε ένα ευρύ φάσμα δυνητικών προσδοκιών».

Με τη σειρά μας να ευχηθούμε στον εκλεκτό επιστήμονα, προσωπική και επαγγελματική πρόοδο. Να ευοδωθούν οι στόχοι του, μένοντας πάντα πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη!

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες των εγκαινίων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ