16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πολύ δουλειά περιμένει τον ΑΟΤ

Η ιστορία γράφει και από δω και πέρα θα πρέπει οι σελίδες να γεμίσουν με ευχάριστες ειδήσεις και όχι «τραγικές» όπως αυτές των τελευταίων ετών. Ο λόγος για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος από χθες –με την επίσημη απόφαση του Ειρηνοδικείου Τρικάλων – βρίσκεται στην Γ’ Εθνική και παίρνει τη θέση του ΑΟ Φλαμουλίου.

- Advertisement -

Πιο κάτω θα διαβάσετε την απόφαση, αλλά πέρα από το νομικό κομμάτι που χειρίστηκε άψογα ο δικηγόρος Γιώργος Παναγιώτου, υπάρχει και το αγωνιστικό. Αυτό θα πρέπει από σήμερα όχι να βγει μόνο στο προσκήνιο, αλλά και να αποτελέσει το μεγάλο στοίχημα, όπου θα πείσει τους φιλάθλους ότι ομάδα αξίζει την στήριξή τους γιατί είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Ήδη ο χρόνος πιέζει σε μεγάλο βαθμό. Η τρικαλινή ομάδα θα πρέπει όχι μόνο να ετοιμάσει ρόστερ, αλλά αυτό να είναι έτοιμο να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητισμού. Να σημειώσουμε ότι τυπικά η διοίκηση θα πρέπει να βγει μέσα από την γενική συνέλευση, αλλά ήδη ο Χάρης Κουτσούρης έχει συμφωνήσει με αξιόλογους παράγοντες που θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα στη νέα περιπέτεια. Σ’ αυτή που δεν επιτρέπονται τα λάθη, αλλά μόνο οι επιτυχίες.

Βέβαια το ζητούμενο είναι η διοίκηση, άτυπα ή μη, να προχωρήσει γρήγορα στις κινήσεις εκείνες που θα δείξουν ότι θα δημιουργηθεί μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Είναι αναγκαίο να τελειώσει το θέμα προπονητή, με την παραμονή ή όχι του Βασίλη Γκούμπλια και από εκεί και πέρα με τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό διότι στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο, ώστε να εμφανιστεί η ομάδα όπως πρέπει και αξίζει στη νέα πρόκληση που είναι μπροστά. Άλλωστε πέρα από το… ΑΦΜ και τις αποφάσεις δικαστηρίων ο ΑΟ Τρίκαλα είναι η ομάδα εκείνη που είναι «καταδικασμένη» στα γήπεδα να είναι κυρίαρχη, διαφορετικά –πολύ απλά – δεν μπορεί να είναι ο ΑΟΤ!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ