17.5 C
Trikala
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Πουγκιά με κιμά και μπεσαμέλ

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τον κιμά, τη σάλτσα, τη ρίγανη, το μαϊντανό, το αλατοπίπερο, το λάδι και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πήξει.

- Advertisement -

Φτιάχνουμε τη μπεσαμέλ και μετά ανοίγουμε τα σφολιατάκια και βάζουμε 1 κουταλιά του γλυκού κιμά, λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και μετά τη μπεσαμέλ. Τα κλείνουμε καλά.

Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε από πάνω τα πουγκάκια και πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι. Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Υλικά

Για 4 άτομα

1 πακέτο σφολιατάκια
1 κουτί μπεσαμέλ
Μισό κιλό κιμά
1 αυγό
1 κρεμμύδι
Σάλτσα ντομάτα
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

πηγη:http://www.newsbeast.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ