11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προσγειωμένος ο Παναγόπουλος

Ο Κώστας Παναγόπουλος υπενθύμισε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα είναι… νεοφώτιστος στην κατηγορία.
Για την ήττα στη Ζάκυνθο, τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά, την αλλαγή χλοοτάπητα και, φυσικά, την αποχώρηση των Βάσκεζ, Αρσενίεβιτς μίλησε ο Κώστας Παναγόπουλος. Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fm 100 και σημείωσε ότι όποιοι και αν αποχωρούσαν, θα δημιουργούνταν κλυδωνισμοί στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Θεσσαλοί είναι νεοφώτιστοι και πρώτοι οι ίδιοι θέλουν να πετυχαίνουν νίκες και να χαροποιούν τους οπαδούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγόπουλου:
«Αφήσαμε πίσω το παιχνίδι της Ζακύνθου, έχουμε δουλέψει και έχουμε επικεντρωθεί ήδη στο παιχνίδι της Κυριακής. Δε νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί. Ίσα ίσα που ήμασταν αρκετά καλοί. Στην πορεία θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Δεν επικαλέστηκα ούτε τις απουσίες, ούτε τους τραυματισμούς. Πιστεύω στην ομάδα. Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για τα Χανιά:
«Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών καθώς επιστρέφουμε μετά από 1 μήνα στην φυσική μας έδρα. Από ό,τι βλέπουμε έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά όσο αφορά τον χλοοτάπητα, αλλά και εμείς την Κυριακή θα τον πατήσουμε. Τα Χανιά έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Νομίζω ότι θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα κερδίσουμε. Δεν ψάχνω να βρω ευθύνες δεξιά και αριστερά.
Ένα γήπεδο απο μόνο του δεν λέει τίποτα. Λίγα είναι που μπορούμε στην Football League ότι είναι χαλί. Εμάς μας ευνοούν τα καλά γήπεδα. Το ίδιο το παιχνίδι σου δίνει ρυθμό, ο αντίπαλος στο κάνει πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Είμαστε ποιοτική ομάδα που αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο και να έχει την κατοχή. Χθες που έκανα μια ανάλυση είδα ότι σε όλα τα παιχνίδια ακόμη και αυτά που χάσαμε, είχαμε την κατοχή. Κυριακή κοντή γιορτή.
Για τους παίκτες που τέθηκαν εκτός ομάδας:
«Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, να επιχειρηματολογήσω γι’ αυτό το θέμα. Το να φύγουν δυο παίκτες, όποιοι και να είναι αυτοί, δημιουργεί κλυδωνισμούς. Ας μείνουμε μόνο στον ψυχολογικό τομέα. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας. Αυτό τίποτα άλλο. Δεν είναι λογικό από την στιγμή που έφυγαν δύο ποδοσφαιριστές να διαμορφώνεται διαφορετικά μια προπονητική μονάδα;
Εγω από την πρώτη μέρα που ήρθα, 2,5 μήνες πριν ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Γνωρίζω την κατάσταση του κόσμου, θα πω κάτι πολύ αυθόρμητο και αληθινό μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Μην βλέπετε απλά τον βαθμολογικό πίνακα. Δεν χάσαμε απο τον προτελευταίο. Είμαστε πρώτοι εμείς που θέλουμε να κερδίσουμε, να δώσουμε χαρά στον κόσμο, στον πρόεδρο, στον απλό φίλαθλο. Δεν είναι εύκολη η Football League.
Εμείς δουλεύουμε καθημερινά. Η ομάδα είναι νεοφώτιστη. Άλλο αν η επιθυμία όλων είναι να φτάσει η ομάδα στη Super League, η μεγαλύτερη επιθυμία είναι δική μου. Δεν είναι εύκολο αυτό. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν έχω παρατηρήσει να ξενερώνει ο κόσμος. Με σταθερότητα και χαρακτήρα αυτομάτως χτίζεται η διάρκεια. Υπομονή, επιμονή και πίστη αυτό τα λέει όλα».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ