19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, σύμφωνα με τα άρθρο 7 και 18 του καταστατικού, διεξάγει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Για τον σκοπό αυτό καλούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου να λάβουν μέρος στις εργασίες της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 7 Ιουνίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 9 π.μ, στα Γραφεία του Συλλόγου  (Ασκληπιού 19, 1ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

- Advertisement -
  1. Παρουσίαση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού έτους 2015.
    2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής οικ. έτους 2015.           3. Έγκριση πεπραγμένων έτους 2015.                                                                                  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ., εξελεγκτικής επιτροπής και         αντιπροσώπου στην ΑΣΠΕ.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., την εξελικτική επιτροπή και την ΑΣΠΕ, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως από 20 Μαΐου έως   1 Ιουνίου 2016 στα γραφεία του συλλόγου.

Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  οριστικά στις 10 Ιουνίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9 π.μ,  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων (Β. Τσιτσάνη 28) με τα ίδια θέματα της ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με το  καταστατικό του Συλλόγου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ