16.7 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Προσοχή στην Κοζάνη που έρχεται για… τελικό κόντρα στον ΑΟΤ!

Την στήριξη των φιλάθλων περιμένουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Και αυτό διότι μπορεί η Κοζάνη να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά δηλώνει ότι θα παίξει για την… ιστορία της!!!
Έτσι οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη θέλουν να πάρουν δύναμη από τους φιλάθλους, ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κοζάνης και να πάνε στην συνέχεια με αποφασιστικότητα στον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής στην Άρτα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Τα πράγματα όσο αφορά τα… μαθηματικά είναι απλά για τον ΑΟΤ. Με δυο νίκες στα δυο τελευταία παιχνίδια κατακτά το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και κερδίζει το εισιτήριο για την Φούτμπολ Λιγκ.
Βέβαια άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Για το λόγο αυτό στον ΑΟ Τρίκαλα δεν θέλουν να κάνουν βιαστικά βήματα. Τώρα η προσοχή είναι στον αυριανό αγώνα με την Κοζάνη και στην συνέχεια υπάρχει ο χρόνος για να δουλέψουν πάνω στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη.
Σίγουρα το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι καλό, αν και είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να ξεπεραστούν εντός του αγωνιστικού χώρου, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ