23.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρόκριση στο ρελαντί για την Δήμητρα (ΦΩΤΟ)

Η Δήμητρα Απόλλων κέρδισε 4-1 το Ελευθεροχώρι και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού.
Από τα πρώτα λεπτά η Δήμητρα Απόλλων πίεσε αισθητά την αντίπαλη εστία και μόλις στο 5’ ο Τσιγάρας, ο οποίος είχε κέφια χθες, έχασε την πρώτη του ευκαιρία, ενώ τον ακολούθησε ο Ζαφειρόπουλος στο 8’ και μάλιστα από θέση τετ-α-τετ. Στο 11’ και πάλι ο Τσιγάρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλιάκο. Δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε δράση ο Φασούλας. Μ’ επιτυχία όπως αποδείχτηκε. Με διαγώνιο σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 1-0.
Στο 15’ ο σκόρερ προσπάθησε ξανά για να μπλοκάρει ο Κλιάκος. Στο 18’ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Φασούλα – Καμπέρι- Τσιγάρα, ο τελευταίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να κάνει το 2-0.

- Advertisement -

SONY DSC SONY DSC
Στο 25’ το Ελευθεροχώρι δημιούργησε την πρώτη του προσπάθεια για γκολ. Διπλή μάλιστα. Ο Πέτσας εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Αζίζ σε κόρνερ, το εκτέλεσε από δεξιά ο Ρϊζος και ο Σκρέκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 32’ ο Κλιάκος, ο οποίος είχε αρκετές θετικές επεμβάσεις, απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Τσιγάρα, όπως και το σουτ του Βενέτη στο35’.
Στο 42’ σουτ του Τσιγάρα από δεξιά κατέληξε ελάχιστα άουτ. Ετσι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 47’ πάσα του Φασούλα στον Τσιγάρα, σουτ του τελευταίου και ο Κλιάκος με τα πόδια απέκρουσε.
Στο 53’ ο Φασούλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά η μπάλα βρήκε το πίσω δοκάρι του Ελευθεροχωρίου.
Στο 60’ ο Τσικρικάς από δεξιά γύρισε ιδανικά τη μπάλα στον Ζαφειρόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το 3-0.
Στο 70’ ο Κώστας Μαράβας πέτυχε με σουτ το γκολ της τιμής όπως αποδείχτηκε, αφού στο 87’ ο Κωτούλας από αριστερά πέτυχε το 4-1 και ‘κει τελείωσε το παιχνίδι.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ
Αζίζ, Καμπέρι ( 79’ Νάζος), Βενέτης, Ευθυμίου, Μούτσιος, Καραστέργιος, Τσιγάρας, Ζαφειρόπουλος, Φασούλας, Τσικρικάς ( 73’ Κωτούλας), Τσιγαρίδας (68’ Στεργίου),
ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ
Κλιάκος, Σκράπαρης ( 70’ Διαμαντής), Ψαρράς, Σκρέκας, Ρούκας Κ., Ρίζος, Καραβαγγέλης, Πέτσας ( 60’ Αργυρίου), Μάμαλης ( 46’ Βερβέρας), Ρούκας Ε., Μαράβας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοντίνος ( Τσακνής- Βουτσελάς)
Τσιώλης και Χοτζάϊ στην Δήμητρα Απόλλων
Δύο πολύ δυνατά χαρτιά προέκυψαν στην μεταγραφική περίοδο για την ομάδα της Δήμητρας Απόλλων. Ο Αποστόλης Τσιώλης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Χρ. Χοτζάϊ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΤ, θα φορέσουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος τη φανέλα της Τρικαλινής δίνοντας αξιόπιστες λύσεις στους Γκαραγκάνη- Γιαγιάκο, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Κωτούλα, ο οποίος επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Να σημειωθεί πως οι δύο πρώτοι παίκτες βρισκόταν στη Δήμητρα και σίγουρα ο πρώτος θα είναι περαστικός στην ομάδα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ