10.3 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πτήση ΜΗ370: Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας το «αεροπλάνο με τους σκελετούς»

Το γύρο του κόσμου έκανε χθες η είδηση πως κάτοικος του νησιού Σουγκμπάι στις Φιλιππίνες έκανε μια «σπουδαία» αποκάλυψη στις αρχές, σχετικά με το Beoing της πτήσης ΜΗ370 των Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014 με 239 επιβαίνοντες. Θεωρήθηκε «παρατραβηγμένο» ως σενάριο από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα και τελικά δεν χρειάστηκαν παρά μερικές ώρες ώσπου να διαψευσθεί…

- Advertisement -

Σύμφωνα με τις αρχές στις Φιλιππίνες, μια γυναίκα δήλωσε πως έπεσε πάνω σε ένα απομεινάρι αεροπλάνου, στην ζούγκλα του νησιού Σουγκμπάι, στο εσωτερικό του οποίου μάλιστα «είδε πολλούς ανθρώπινους σκελετούς», ενώ ισχυρίστηκε πως είδε και μια σημαία της Μαλαισίας.

Λίγες ώρες αργότερα, ενώ οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν την καταγγελία, ντόπιοι κάτοικοι του νησιού διέψευσαν πως έχουν δει ή ακούσει ποτέ για τέτοιο «εύρημα». Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης που έσπευσε στο σημείο δήλωσε σχετικά: «Ρωτήσαμε τους ντόπιους και τους ψαράδες που ζουν στο νησί, κανείς δεν ξέρει τίποτα για ένα κουφάρι αεροπλάνου μέσα στη ζούγκλα».

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές στις Φιλιππίνες δηλώνουν πως θα ελέγξουν απ’ άκρη σ΄ άκρη το νησί, ώστε να μην… προστεθεί ένα ακόμα «σκοτεινό σημείο» στο μυστήριο της πτήσης ΜΗ370.

πηγη:http://cyprustimes.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ