21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρίχτο Ηλία… Επιχειρηματίας γκρέμισε το μπαρ του επειδή δεν του σέρβιραν την μπύρα που ζήτησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τη φράση «είναι δικό μου και αν θέλω το γκρεμίζω» αλλά σπάνια έως ποτέ δεν την έχουμε δει να γίνεται πράξη.

- Advertisement -

Ένας πλούσιος επιχειρηματίας κατηγορείται ότι γκρέμισε την παμπ του μετά από άρνηση του προσωπικού να του σερβίρει μπύρα μετά το τέλος του ωραρίου.

O Mark Swistun, ο 45χρονος συνιδιοκτήτης της παμπ Royal Oak στη Νότια Ουαλία, εκνευρίστηκε όταν οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να του σερβίρουν μπύρα μετά το τέλος του ωραρίου και λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με θαμώνες, επέστρεψε με μία μπουλντόζα και το γκρέμισε.

tilestwra.com | Επιχειρηματίας γκρέμισε το μπαρ του επειδή δεν του σέρβιραν την μπύρα που ζήτησε! tilestwra.com | Επιχειρηματίας γκρέμισε το μπαρ του επειδή δεν του σέρβιραν την μπύρα που ζήτησε! tilestwra.com | Επιχειρηματίας γκρέμισε το μπαρ του επειδή δεν του σέρβιραν την μπύρα που ζήτησε! tilestwra.com | Επιχειρηματίας γκρέμισε το μπαρ του επειδή δεν του σέρβιραν την μπύρα που ζήτησε! tilestwra.com | Επιχειρηματίας γκρέμισε το μπαρ του επειδή δεν του σέρβιραν την μπύρα που ζήτησε!

ΒΟΝUS ΒΙΝΤΕΟ:

Ας θυμηθούμε την επική σκηνή από την ελληνική ταινία «Όλα είναι δρόμος» του  Παντελή Βούλγαρη από το 1998 που σίγουρα αρμόζει με την περίσταση του κυρίου από την Ουαλία!

Πηγή: dailymail.co.uk (via)

Πηγή: tilestwra.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ