16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ρεντζιάς: «Στόχος η καθιέρωση στην Α1»

Μιλώντας στον FM 100 και στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» ο Ευθύμης Ρεντζιάς αναφέρθηκε αρχικά στην απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας: «Ήμουν κοντά στην ομάδα έτσι και αλλιώς, αν και δεν είχα κάποιο πόστο. Από την στιγμή που μου έγινε η πρόταση την αποδέχτηκα διότι θεωρώ ότι μπορώ και εγώ να βοηθήσω την ομάδα να καθιερωθεί στην Α1. Πέρυσι μπήκαν οι βάσεις, δούλεψαν πολλοί άνθρωποι σκληρά και πιστεύω πως με τον ίδιο ζήλο θα πρέπει να συνεχίσουμε».
Το πρώτο θέμα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νέος γενικός διευθυντής είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Φλεβαράκη: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μιλήσουμε. Ο Κώστας είναι η πρώτη μας επιλογή. Έκανε καταπληκτική δουλειά πέρυσι, δούλεψε κάτω από δύσκολες συνθήκες μιας και η ομάδα στήθηκε αργά και κατάφερε να μας κρατήσει στην κατηγορία. Μίλησα με τον μάνατζερ του, ξέρω ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας».
Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά την ομάδα σημείωσε: «Θα γίνουν σίγουρα κάποιες αλλαγές με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας της ομάδας προς το καλύτερο. Σε γενικές γραμμές πάντως η ομάδα δούλεψε μέχρι στιγμής ικανοποιητικά».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ