19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ρουσιαμάνης: «Ιδανική η επιλογή Ρεντζιά»

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries Αχιλλέας Ρουσιαμάνης μίλησε σήμερα το πρωί στον FM 100 για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ της πόλης αναφερόμενος αρχικά στην τοποθέτηση του Ευθύμη Ρεντζιά στην θέση του Γενικού Διευθυντή: «Ήταν ιδανική η επιλογή του Ευθύμη για την συγκεκριμένη θέση. Είναι από τα Τρίκαλα, έχει παίξει μπάσκετ σε πολύ υψηλό επίπεδο και κουβαλάει εικόνες και εμπειρίες από το εξωτερικό. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια έχει ασκήσει διοίκηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και άρα μπορεί να οργανώσει και να διοικήσει την ομάδα μας η οποία αλλάζει σελίδα πλέον. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς θα έχει την συνολική ευθύνη της λειτουργίας της ομάδας από εδώ και στο εξής».
Για το θέμα του προπονητή είπε: «Με τον Κώστα Φλεβαράκη έχουμε μιλήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό αλλά όλα πήγαν πίσω λόγω του σοβαρού προβλήματος που είχε με τον πατέρα του ο οποίος δυστυχώς κατέληξε. Θεωρώ πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα γιατί στον κόουτς έχουν γίνει και αξιόλογες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Δεν έχουμε πλάνο Β, αποκλειστικός μας στόχος είναι ο Κώστας Φλεβαράκης».
Για τους στόχους που θέτει φέτος η ομάδα: «Πέρυσι ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Οργανωθήκαμε από το μηδέν, ξεκινήσαμε αργά, πληρώσαμε παλιές υποχρεώσεις, φέτος ξεκινάμε πιο οργανωμένα. Στόχος θα είναι και πάλι η παραμονή σε μία χρονιά που αναμένεται πιο δύσκολη από την περσινή».
Για το μπάτζετ της ομάδας: «Θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αν υπάρξει όμως μείωση από τα χρήματα που θα πάρουμε από τον ΟΠΑΠ θα αναγκαστούμε να καλύψουμε αυτό το ποσό με ίδια κεφάλαια».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ