21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ρόφημα καφέ με σοκολάτα, σαντιγί και ξύσμα πορτοκαλιού

Υλικά
  • 150 γρ. γάλα με πλήρη λιπαρά
  • 1 δόση εσπρέσο Nescafé Dolce Gusto Intenso
  • 50 γρ. κουβερτούρα Nestlé Dessert ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • σαντιγί για το σερβίρισμα
  • 1/4 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση

Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα. Κατεβάζουμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το εσπρέσο Nescafé Dolce Dusto Intenso, την κουβερτούρα Nestlé Dessert, τη ζάχαρη και ξύσμα πορτοκαλιού. Με το σύρμα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα, για περίπου 6 λεπτά. Σερβίρουμε σε φλιτζάνια. Γαρνίρουμε με σαντιγί και επικαλύπτουμε με λίγο επιπλέον ξύσμα πορτοκαλιού.

- Advertisement -

πηγη: http://www.mamapeinao.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ