21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σαμαράς: Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου

Δεν άνοιξε θέμα ηγεσίας μέσω συνεδρίου ο Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις του στο Ζάππειο, σχολιάζοντας την ήττα της Νέας Δημοκρατίας.

- Advertisement -

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης του, λέγοντας: “Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, πήρα αναμμένα κάρβουνα, αποτρέψουμε τα χειρότερα, βγάλαμε τη χώρα από την ύφεση, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση”.

Έκανε αυτοκριτική, σημειώνοντας ότι “πήραμε μέτρα επώδυνα, έγιναν σφάλματα και αδικίες” και συμπλήρωσε: “Παραδίδω μία χώρα χωρίς ελλείμματα και ασφάλεια για τον πολίτη”.

“Παραδίδω μία χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Για το καλό του τόπου εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση αυτά τα κεκτημένα να τα διατηρήσει”.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και ευχήθηκε “να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μας”, σημειώνοντας ότι ο ίδιος όφειλε να προειδοποιήσει.

Αναφερόμενος για το εκλογικό αποτέλεσμα, είπε ότι το “αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για μας, αλλά δείχνει ότι η ΝΔ άντεξε και είναι όρθια. Χάσαμε μόλις 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012”.

Πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα χρειάζεται τολμηρές συναινέσεις” και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ “θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εγγύηση της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων”.

ΝΟΟΖ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ