16.4 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Σαμαράς: Μείωση 30% στον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης- Εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Με την παρουσίαση των στοιχείων που συνθέτουν τον οδικό χάρτη της Νέας Ελλάδας, μαζί με δέσμη μέτρων με μειώσεις στο φόρο του πετρελαίου θέρμανσης, στον ΕΝΦΙΑ και στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, διάνθισε την ομιλία του από το βήμα της ΔΕΘ ο Α. Σαμαράς, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τις πρόωρες εκλογες “πολιτικη αυτοκτονία”.

- Advertisement -

Εξήγγειλε, επίσης, περισσότερες φοροελαφρύνσεις σε δεύτερο χρόνο υπό την προϋπόθεση να μην απειληθεί το πρωτογενές πλεόνασμα.

“Η Ελλάδα σηκώνεται στα πόδια της, πληγωμένη, αλλά σηκώνεται, δεν κοιτάει πια πίσω στο χθες, που τόσο μας πλήγωσε, κοιτάει στο αύριο, στη νέα Ελλάδα, από τη διαρκή κατρακύλα στη διαρκή άνοδο”, τόνισε, προτού σπεύσει να ανακοινώσει τη δέσμη μέτρων φορολογικής ανακούφισης.

Αφού είπε ότι για πρώτη φορά το πρόσημο της οικονομίας θα είναι θετικό, το τελευταίο τρίμηνο του 2014, ύστερα από 34 τρίμηνα, παρουσίασε τον “οδικό χάρτη” για την πορεία της χώρας, με “μόνο όπλο την αλήθεια”, η οποία “θα είναι ανελέητη για όποιον την αποφεύγει”.

Ο πρωθυπουργός κατέληξε στην ομιλία του λέγοντας: “Βγαίνουμε από την ύφεση, βγαίνουμε από την κρίση, η νέα Ελλάδα που χτίζουμε στηρίζεται στην αλήθεια και στο φιλότιμο”.

Και πρόσθεσε: “Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: Την αλήθεια, το φιλότιμο και την ανάπτυξη και από την άλλη πλευρά το ψέμα, τη διαβολή και την επιμονή στο χθες. Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν τον πρώτο δρόμο”.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ