15.8 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σαν από παραμύθι η επίσκεψη της Βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου στην χώρα μας

Σαν από παραμύθι η επίσκεψη της Βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου στην χώρα μας
Ο δικός μας, Δημήτρης Τσουτσουλάκης κάτοικος Βόλου, κλήθηκε, μετά από 8 χρόνια απουσίας του, από τις υπηρεσίες της πριγκίπισσας, για να συμβάλει και πάλι στην οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού εξυπηρέτησης της βασιλικής αποστολής. Ο λόγος για τον οποίο κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία του, είναι η πρώτη επίσκεψη του Βασιλιά του Μαρόκου, Mohammed VI, στην χώρα μας. Για τις συγκεκριμένες διακοπές συγκεντρώθηκαν επιλεγμένα στελέχη ξενοδοχείων, από μονάδες Κέρκυρας, Μυκόνου, Κυλλήνης, Κρήτης, Γερμανίας και Τουρκίας, ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχία των διακοπών.
Ποιός είναι ο Βασιλιάς; Γεννήθηκε στην πόλη Ραμπάτ στις 21 Αυγούστου 1963. Σπούδασε Νομικά και πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και έκανε διδακτορικό στο διεθνές δίκαιο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βέλγιο. Στις 23 Ιουλίου του 1999 διαδέχτηκε τον πατέρα του, βασιλιά Χασάν Β’. Δημιούργησε νέο οικογενειακό κώδικα, τη Mudawana, δίνοντας στις γυναίκες προνόμια όπως αυτό της δυνατότητας να έχουν προσωπική ιδιοκτησία, σε ισχύ από το Φεβρουάριο του 2004. Στις 21 Μαρτίου 2002, ο Βασιλιάς παντρεύτηκε τη Σάλμα Μπενάνι, η πρώτη σύζυγος Βασιλιά στην οποία δόθηκε ο τίτλος της Πριγκίπισσας. Απέκτησαν 1 γιο, το διάδοχο του θρόνου Μουλάι Χασάν, στις 8 Μαΐου 2003 και μία κόρη, την Πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, στις 28 Φεβρουαρίου 2007.
Οι υπηρεσίες καθώς και οι λεπτομέρειες της διαμονής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο γνωστό είναι ότι επισκέφθηκαν ήδη την Μύκονο και την Κυλλήνη και συνεχίζουν, με πιθανότητα να ακολουθήσει ένα ακόμη νησί. Εντύπωση προκαλούν όσα διαβάζουμε για την πολυτέλεια και την ιδιαιτερότητα των υπηρεσιών καθώς και για τα βασιλικά γεύματα.
Ο Δημήτρης Τσουτσουλάκης, είναι γνωστός στην πόλη του Βόλου, από την παρουσία του στο Xenia Palace Portarias και Xenia Volou σε Διευθυντικές θέσεις, σαν εκπαιδευτικός στο Θεσσαλικό Ιεκ άλλα και επιχειρματικά με το Boutique Training Center, και τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα του. Ταξιδεύει συχνά, είναι λάτρης του Πηλίου, καθώς μένει στο Νεοχώρι και περνά τον ελεύθερο χρόνο του με τα παιδιά του, Φοίβο και Λέων.

- Advertisement -

dt

http://dete.gr/?p=38041

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ