16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σε δράση από αύριο ο ΑΟ Τρίκαλα

Σηκώνουν μανίκια στον ΑΟ Τρίκαλα και σήμερα Τετάρτη οι στροφές θα ανέβουν για τον αγωνιστικό προγραμματισμό και τις απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ.
Ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου θα έχει συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο Χάρη Κουτσούρη και τους συνεργάτες του για τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας.
Ήδη υπάρχει η μεταγραφική λίστα του προπονητή και είναι πιθανό από αύριο κάποιες προφορικές συμφωνίες με παίκτες, είτε αφορούν ανανεώσεις είτε μεταγραφές. Επίσης θα ρυθμιστούν και οι λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.
Ξεκινάνε τα έργα στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων
Μετά από επικοινωνία του αντιδημάρχου Τρικκαίων Γιάννη Κωτούλα και του δημοτικού συμβούλου Άκη Αναστασίου με τον υπεύθυνο της γεωπονικής Εταιρείας «Γεννάτος» μπαίνει την τελική ευθεία το έργο της επανασποράς του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Τρικάλων.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό την Τετάρτη ο κ. Γεννάτος θα πιάσει δουλειά, με την φιλοδοξία το στάδιο να είναι έτοιμο για τα φιλικά του ΑΟ Τρίκαλα που θα γίνουν τον Αύγουστο.
Συμφωνία με εταιρεία σεκιούριτι για τον ΑΟΤ
Ο ΑΟ Τρίκαλα ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία σεκιούριτι «ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT».
Οι κανονισμοί της Φούτμπολ Λιγκ επιβάλουν την συνεργασία με εταιρεία σεκιούριτι, ενώ ήδη από την πλευρά της ΠΑΕ έχει δοθεί η εγκύκλιος για το τι ακριβώς ζητάει η διοργανώτρια αρχή από τις εταιρείες σεκιούριτι.
Επίσημο χαρακτήρα το φιλικό του ΑΟΤ με την Πιρίν
Οριστικοποιήθηκε σήμερα, ως προς το επίσημο του παιχνιδιού, το διεθνές φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με τον Βουλγαρική Πιρίν.
Το παιχνίδι θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων και θα είναι υπό το φως των προβολέων. Μάλιστα θα γίνει υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, αφού θα οριστούν διαιτητές από την Ομοσπονδία. Η αποστολή της ομάδας της Βουλγαρίας θα βρεθεί στα Τρίκαλα μια μέρα νωρίτερα, όπου με έξοδα της ΠΑΕ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλη μας.
Αμανατίδης: «Μέχρι Πέμπτη τελειώνουμε με τις ανανεώσεις και αρχίζουμε τις μεταγραφές»
Ο προπονητής του Α.Ο.Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης έρχεται αύριο στα Τρίκαλα και από κοινού με το Χάρη Κουτσούρη, θα προχωρήσουν το σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Πρώτο μέλημα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας αποτελούν οι ανανεώσεις, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουν και στα μεταγραφικά.
Ο προπονητής του Α.Ο.Τ, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε για όλα τα παραπάνω:
«Συνεχίζουμε το σχεδιασμό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Πέμπτη θα έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις ανανεώσεις που θέλουμε και πιστεύω ότι θα μείνουν όλοι οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς. Παράλληλα, η ομάδα θα προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στο αγωνιστικό στυλ μας. Στόχος της ομάδας θα είναι να παίξει γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. ‘Εχουμε εντοπίσει τους μεταγραφικούς μας στόχους, αλλά και τις εναλλακτικές επιλογές, αν χαθεί κάποιος από αυτούς. Θα προχωρήσουμε παρά τα προβλήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε να το κάνουμε αυτό. Να παλέψουμε για ότι το καλύτερο, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η δουλειά μας»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ