16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Υπάρχουν στιγμές της ζωής που κάποια πράγματα σε αγγίζουν τόσο πολύ που θέλεις να βγεις να τα φωνάξεις από τη χαρά σου. Αλλά στην σήμερον κοινωνία θα σε πούνε τρελό. Βλέπετε το κακό λέγεται πιο εύκολα από το καλό και είναι πιο ενδιαφέρον να το συζητάς, αντ’ αυτού το καλό κρατιέται στον περίγυρο λες και είναι αμαρτία .

- Advertisement -

Έτσι και εγώ θα συμβαδίσω με την σήμερον κοινωνία ως προς το σημείο να κρατήσω την ανωνυμία μου αλλά θα βροντοφωνάξω το καλό που συμβαίνει στο χωριό μου στη Ράξα Τρικάλων. Μας ευλογεί τόσα χρόνια ο Άγιος Αθανάσιος ,μας δίνει την αγάπη του και την παρηγοριά του και φέτος έδωσε την ευχή του με την Χάρη του Θεού να υπάρξει μια ριζική αλλαγή στο χωριό μας.

Μια ένωση ανθρώπων για να αλλάξει το χωριό προς το καλύτερο. Άνθρωποι ενωμένοι που δίνουν καθημερινά ότι έχουν και μπορούν για να ομορφύνει περισσότερο ο Ναός του χωρίου μας και ο περιβάλλοντας χώρος του. Όλοι μαζί καταφέραμε και αλλάξαμε την εικόνα του Ναού μας και την εικόνα της ψυχής μας. Με περισσότερη όρεξη πλέον όλοι μας επισκεπτόμαστε την εκκλησία.

Δεκάδες παιδιά κάθε απόγευμα επισκέπτονται τον προαύλιο χώρο  με τους γονείς τους γιατί η εικόνα έχει αλλάξει και παίρνουν από αυτήν χαρά. Με ευχαρίστηση λοιπόν το αναγνωρίζω το επιβραβεύω και το βροντοφωνάζω. Ισχύς εν τη ενώσει οι κάτοικοι του χωριού με στύλο την εκκλησία.

Με τέτοια χαρά και ευλογία θα εορτάσουμε την Ανάσταση αλλά και την πανήγυρη του Αγίου Αθανασίου στις 3 και 4 Μαΐου με δόξα και τιμή όπως αρμόζει στον Άγιό μας. Καλή Ανάσταση συγχωριανοί .Σας ευχαριστώ γι’ αυτό που προσφέρατε στο χωριό μας.

Ένας ενορίτης

(φωτό αρχείου)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ