17.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Σοκ στο Βελεστίνο: Διαμελίστηκε από τρένο

Σοκ στο Βελεστίνο: Διαμελίστηκε από τρένο
Το μεσημέρι της Κυριακής, ένας άντρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βρήκε τραγικό θάνατο στο Βελεστίνο.

- Advertisement -

Ο άντρας, το μεσημέρι της Κυριακής λίγο μετά τις 12, βρισκόταν ξαπλωμένος πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές λίγο πριν τον σταθμό Βελεστίνου.

Ο μηχανοδηγός του τρένου, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος, δεν μπορούσε να αντιδράσει και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα του να διαμελιστεί σε τρία μέρη – κεφάλι, κορμός και πόδια.
Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (07-02-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι έξι (26) ναρκωτικά δισκία.
Εξιχνίαση κλοπής – σύλληψη αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε κλοπή από γυμναστήριο της πόλης και συνελήφθη σήμερα (08-02-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ως δράστης της κλοπής. Ειδικότερα, χθες (07-02-2015) το βράδυ, ο 22χρονος αφαίρεσε από ντουλάπι του γυμναστηρίου ένα πορτοφόλι ιδιοκτησίας 23χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό παραδόθηκε από το δράστη και θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ