17.1 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Στην εχεμύθεια των κυμάτων

«Στην εχεμύθεια των κυμάτων» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Γιώργου Κορδέλλα, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης.
Μια κοπέλα αναζητά τον φυσικό της πατέρα και τα γεγονότα του παρελθόντος της οικογένειάς της που αγνοεί, και που αφορούν την ίδια της την ύπαρξη. Μια ιστορία ενηλικίωσης και αναμέτρησης με τις κρυμμένες αλήθειες και τις μοιραίες αποφάσεις που πάρθηκαν ερήμην της στο παρελθόν.
http://www.gavrielidesbooks.gr/showtitle.aspx?vid=2023

- Advertisement -

George_Kordellas_2014_b&w
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Γεννημένος στα τέλη του 1959, μεγάλωσε σε διάφορες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.
Εργάζεται από το 1981 στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Έχει σκηνοθετήσει γνωστές τηλεοπτικές σειρές («Αναστασία», «Απών», «Βεντέτα», «Τζιβαέρι», «Δούρειος Ίππος», «Χορεύοντας στη σιωπή», «Μυστικά και λάθη», «Λούφα και παραλλαγή» κ.ά.) και ντοκιμαντέρ («Οι κεραίες της εποχής μας»).
Στίχοι του έχουν μελοποιηθεί από διάφορους συνθέτες και τραγουδοποιούς (Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Μαμαγκάκης, Νότης Μαυρουδής, Μάκης Σεβίλογλου κ.ά.) και ερμηνευθεί από γνωστούς τραγουδιστές (Χ. Αλεξίου, Π. Θαλασσινός, Δ. Μητροπάνος, Φ. Δάρρα, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Τ. Τσανακλίδου, Κ. Καρράς κ.ά.)
Η «Σαώ» ήταν το πρώτο του μυθιστόρημα (Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Μάρτιος 2014).
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

«Πόσα πράγματα, αλήθεια, γνωρίζουμε για τους γονείς μας και το παρελθόν τους; Πόσα γεγονότα του παρελθόντος αγνοούμε που, εν τέλει, μας αφορούν; Πόσα είναι αυτά που αποφασίστηκαν ερήμην μας

Γιώργος Κορδέλλας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ