21.4 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στοπ στους οργανωμένους του Ηρακλή για Βόλο

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σήμερα (30-01-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (01-02-2015) και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – Π.A.E. ΗΡΑΚΛΗΣ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου δράστη που διέπραξε ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης ψιλικών στη Λάρισα

- Advertisement -

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου δράστη που διέπραξε ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης ψιλικών στη Λάρισα.

Ειδικότερα, σήμερα (30-01-2015) το μεσημέρι, ο άγνωστος δράστης εισήλθε στο κατάστημα 67χρονου ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το συρτάρι της ταμιακής μηχανής που περιείχε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ περίπου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.
Συνελήφθη στο Βόλο αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, δυνάμει δύο ενταλμάτων σύλληψης και καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη, σήμερα (30-01-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μία 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούν:
• δύο (2) εντάλματα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών και απομάκρυνση φυλακισμένου από τον τόπο παραμονής και
• μία (1) καταδικαστική απόφαση για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ