19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Στοπ της Δήμητρας στην Φήκη

Η Δήμητρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ανάγκασε την Φήκη στην πρώτη της ήττα με 3-1, για την 6η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα. Έτσι η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Δήμητρα στο 6’ με το σουτ του Ζαφειρόπουλο να διώχνει ο Ντόβας.
Η Φήκη πήρε στην συνέχεια τον έλεγχο. Στο 13’ φάουλ του Τασιόπουλου με δυσκολία έδιωξε ο Αζίζ.
Στο 33’ οι αμυντικοί της Δήμητρας πρόλαβαν τον Τζιοβάρα. Ενώ στο 41’ υπήρξε μια πραγματικά σπάνια φάση, όταν ο Καραϊσκος έπιασε το σουτ, ο Αζίζ έπεσε στην γωνιά του, η μπάλα έφτασε στον Τζοβάρα και αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άστοχα!!!
Στην επανάληψη έγιναν πολλά και ενδιαφέροντα. Η Φήκη στο 52’ είχε σουτ με τον Τασιόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ ο Αζίζ. Ενώ στο 53’ μετά από λάθος της άμυνας ο Τζοβάρας πήρε τη μπάλα και από πλάγια πλάσαρε για το 0-1.
Από εκεί και πέρα η Φήκη χαλάρωσε και το πλήρωσε! Η Δήμητρα ανέβασε στροφές και στο 63’ με τον Τσικρικά απείλησε, αλλά ο Ντόβας ήταν σε ετοιμότητα. Ενώ στο 69’ ο Ζαφειρόπουλος σημάδεψε τον Τσιγάρα και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.
Η Δήμητρα ανέβασε την απόδοση της. Στο 77’ ο Τσικρικάς έκανε το σουτ για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Ενώ στο 80’ η Φήκη προσπάθησε με τον Στάμο να γίνει επικίνδυνη, αλλά ο Αζίζ ήταν σε καλή θέση.
Ενώ στο 83’ η Φήκη έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Μπαλτιμάς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εκεί για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 84’ ο Φασούλας βρήκε τον Τσικρικά και αυτός με πλασέ έγραψε το 2-1.
Στο 88’ κεφαλιά του Τζοβάρα έφυγε άουτ. Ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 92΄ με τον Τσικρικά να φεύγει μόνος του και να πλασάρει στον Φασούλα για να γίνει το 3-1.
Ενώ στο 95’ η Δήμητρα είχε και δοκάρι με τον Φασούλα.
Εξαιρετική η διαιτησία του Δουλόπουλου, που είχε βοηθούς τους Τσακνή και Λεωνίδα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡA: Αζίζ, Τσέλιος (77’ Νάζος), Βενέτης, Μούτσιος (87’ Ευθυμίου), Καραστέργιος, Ταμπάκου, Τσιγάρας, Ζαφειρόπουλος, Φασούλας, Τσικρικάς, Τσιγαρίδας (66’ Στεργίου).
ΦΗΚΗ: Ντόβας, Μπαρμπαρούρης, Ζυγούρης (62’ Στεφόπουλος), Τσερέπι, Ζελενίτσας, Τασιόπουλος, Μπαλτιμάς, Καραϊσκος, Νούλας (74’ Λιάκος), Κωνσταντίνου (74’ Στάμος), Τζοβάρας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ