22.2 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο Διαδίκτυο οι ανάγκες σε φρούτα, λαχανικά και κρέας για το Χαμόγελο του Παιδιού

Τους τελευταίους δύο μήνες «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στο χώρο της Κρεαταγοράς, στο κατάστημα 33 που παραχωρήθηκε στον οργανισμό από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και την πολιτεία, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.
Το «Χαμόγελο» φιλοδοξεί να ενώσει δυνάμεις με όλους τους εμπόρους φρούτων, οπωρολαχανικών και κρέατος, ώστε καθένας, σε όποιο βαθμό μπορεί, να συμβάλλει στον αγώνα που δίνει καθημερινά για να καλύψει τη διατροφή εκατοντάδων παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του.
Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του νέου χώρου, αρκετοί ήταν οι έμποροι που προσφέρουν τα προϊόντα τους για τα παιδιά που φροντίζει ο οργανισμός.
Όμως, για την καλύτερη συνεργασία θα αναρτώνται κάθε τέλος του μηνός στο site του ΟΚΑΑ οι μηνιαίες ανάγκες του οργανισμού για όποιον έμπορο ενδιαφέρεται να ενημερώνεται και να συμμετέχει όσο μπορεί στην κάλυψή τους.
Για τις προσφορές ή για οποιαδήποτε άλλη συνεργασία επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του Χαμόγελου στο χώρο μας, Ανδρέα Καλλιάνο: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Κρεαταγορά, Κ-33, Τηλέφωνο: 210 4839882 Fax: 210 3843038 Email: renti@hamogelo.gr
arouraios.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ