17.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας από αστυνομικούς

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, αργά το βράδυ, η συλλογή τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας. Η προσέλευση των συμπολιτών μας και η ανιδιοτελής προσφορά τους, ήταν πραγματικά συγκινητική και το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να συγκεντρωθεί μια πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού, ρούχων και των υπολοίπων ειδών. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε συνεννόηση πάντα με την πρεσβεία της Σερβίας θα γίνει η παραλαβή των αγαθών, με τελικό προορισμό τις πληγείσες περιοχές.

- Advertisement -

ΑΣΤΥΝΟΜΑ 1
Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), ευχαριστεί όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και βοήθησαν έστω και στο ελάχιστο. Σημασία σε ανάλογες περιπτώσεις έχει η ανιδιοτελής προσφορά και ο εθελοντισμός, που ευτυχώς ακόμη υπάρχουν στην κοινωνία μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς την τοπική διοίκηση ΙΡΑ Τρικάλων που επισκέφθηκε το χώρο συλλογής των αγαθών προσκομίζοντας μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ρούχων, στο τοπικό παράρτημα της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.), που επίσης ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε σημαντική ποσότητα τροφίμων, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας, καθώς και στον Ηγούμενο της Ι.Μ. Σπηλιάς, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο, που πρόσφερε μια τεράστια ποσότητα κλινοσκεπασμάτων για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών. Πολλοί φορείς και επιχειρηματίες που πρόσφεραν σημαντικά επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.
Για όσους δεν πρόλαβαν να φέρουν τα πράγματα που επιθυμούσαν, κάνουμε γνωστό ότι δεν είναι πλέον εφικτό να παραληφθούν και παρακαλούμε να τα παραδώσουν σε άλλους φορείς, που έχουν αναπτύξει παρόμοια δράση.
‘Servo per amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Ζαρχανής Νικόλαος Γούσιας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ