16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συγκινητικές στιγμές και λαοθάλασσα στη συνάντηση των Επιταφίων Τρικάλων (ΒΙΝΤΕΟ-78 ΦΩΤΟ)

Ρίγη συγκίνησης αποτελεί το γεγονός, όχι μόνο της τελετής της Συνάντησης των Επιταφίων χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, αλλά και συνάμα η παρουσία χιλιάδων Τρικαλινών πιστών και επισκεπτών της πόλης. Ο καλός καιρός βοήθησε βεβαίως σ’ αυτό.

- Advertisement -

Ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός θα είναι στοιχεία υπαρκτά και θα συμβαδίσουν εις τον αιώνα τον άπαντα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Συνάντηση των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχών του τόπου. Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος Νάσης, όπου και απηύθυνε τον Θείο λόγο και το μήνυμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Στην πομπή του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου, προβάδισμα είχε η μπάντα της φιλαρμονικής του δήμου Τρικκαίων, ενώ τον Επιτάφιο επωμίστηκαν σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.).

Τη στιγμή της τελετής, στη σελίδα του trikalaola.gr στο Facebook ΕΔΩ ανέβηκε βιντεάκι και συγχρόνως αναρτήσαμε φωτογραφίες στην αρχική σελίδα του trikalaola.gr ΕΔΩ. Δείτε το δεκάλεπτο βίντεο και 78 φωτογραφίες του trikalaola.gr

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΦΩΤΟ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ