11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Θεσσαλία

Συνελήφθη χθες (06-08-2014) το βράδυ στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

- Advertisement -

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην 42χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (13,5) γραμμαρίων, καθώς και οκτώ (8) ναρκωτικά δισκία.

Η ποσότητα κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.
Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (06-08-2014) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 32χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (2,16) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Συνελήφθη ημεδαπός στην Ελασσόνα Λάρισας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (06-08-2014) το απόγευμα στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ