17.6 C
Trikala
Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις σε Πύλη και Τρίκαλα

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (03-11-2014) το απόγευμα στην Πύλη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για εισφορές, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (150) ευρώ.
Παραεμπόριο Συνελήφθησαν, χθες (03-11-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 41 ετών,διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά (321) προϊόντα παραεμπορίου (απορρυπαντικά κ.α.).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (03-11-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 45 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, βάρους (1,3) γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης, βάρους (0,3) γραμμαρίων.

- Advertisement -

&nbsΣυνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του

Συνελήφθη σήμερα (03-11-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βόλου, ένας 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 47χρονης ημεδαπής, πρώην συζύγου του.

Ειδικότερα, χθες (02-11-2014) το βράδυ ο 56χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την πρώην σύζυγό του στην οικία, όπου διαμένουν μαζί, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (οινόπνευμα) και με τη χρήση αναπτήρα της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της εγκαύματα.

Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

p;

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ