18 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συμφωνία με Καραγιάννη για τον ΑΟ Τρίκαλα!

Τον 30χρόνο φορ Χρήστο Καραγιάννη θα εντάξει στο δυναμικό του ο ΑΟ Τρίκαλα, αφού συμφώνησε με την τρικαλινή ομάδα να την ενισχύσει στην Γ’ Εθνική και στις φιλοδοξίες που είναι υψηλές για την τρικαλινή ομάδα.
Ο Καραγιάννης μόνο άγνωστος δεν είναι στα Τρίκαλα, αφού τον Ιανουάριο βρέθηκε εδώ για να παίξει με τον ΑΟΤ63. Έδειξε δείγματα γραφής, αφού είχε βρει πολλές φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Βέβαια ο Καραγιάννης είχε άψογη συνεργασία με τον Χάρη Κουτσούρη στην Κασσιώπη, όπου είχε βγει αρχισκόρερ και στους δυο ομίλους της τότε Γ’ Εθνικής.
Ο έμπειρος φορ έχει περάσει κατά το παρελθόν από πολλές ομάδες, όπου είχε κάθε σεζόν γεμάτες χρονιές και πολλά γκολ. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε: Λαμία, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Βέροια, Προοδευτική, Καβάλα, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Επανομής, Κασσιώπη, Τύρναβο και ΑΟΤ63.
Τέλος να σημειώσουμε ότι δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η συμφωνία με τον Τσούκλη, γράψαμε χθες, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι τα Τρίκαλα πάνε για σούπερ μπαμ με παίκτη από την Σούπερ Λίγκα!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ