12.6 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνάντηση των Παραρτημάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Καμένα Βούρλα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

- Advertisement -

Συνάντηση των Παραρτημάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Καμένα Βούρλα

 

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (κεντρικά) είχαν αντιπροσωπείες από τα Παραρτήματα Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Καμένα Βούρλα.

Από τη Θεσσαλία συμμετείχαν τα παραρτήματα Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας και από τη Στερεά Ελλάδα τα παραρτήματα της Λειβαδιάς, Ευρυτανίας, Λαμίας, Μαρτίνου, Στυλίδας,

Στη συνάντηση ο Α΄ αντιπρόεδρος κ. Φιλόπουλος Ευαγ και ο Γεν. Γραμματέας κ. Κορδιολής Νικ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αφού καλωσόρισαν τις αντιπροσωπείες των παραρτημάτων έκαναν μια γενική ενημέρωση για το έργο, τους στόχους και τις προτεραιότητες της Εταιρείας καθώς και στις υποχρεώσεις και το ρόλο των παραρτημάτων στη σημερινή πραγματικότητα. Παρουσίασαν επίσης και κάποιες νέες προτάσεις εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Από την πλευρά τους τα παραρτήματα έκαναν τον απολογισμό για την προηγούμενη χρονιά και παρουσίασαν τον προγραμματισμό τους για την καινούρια χρονιά, το 2015.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων και κατατέθηκαν προτάσεις για διάφορα θέματα όπως για παράδειγμα ο καλύτερος συντονισμός των παραρτημάτων για τη δυνατότητα διοργάνωσης από κοινού δράσεων με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση το παράρτημα Καρδίτσας εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κ. Ερμιόνη Βασιλού, η αντιπρόεδρος κ. Μαριάννα Νάκου, και η κ. Κατερίνα Σκουμή-Ζαράγκα μέλος του Παρατήματος.

 

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ